Ännu en dag...

Andra dagen avklarad på det nya jobbet. Idag har flyget kunnat gå åtminstone lite. Det har inte varit helt dött. Vi har blivit mer insatta i hur det fungerar och är på vår nya arbetsplats. Trots att det är i princip "dött" på flygplatsen för tillfället så är det ändå mer rörelse och liv än vad jag är van vid. Ska bli intressant att komma in i den verkliga vardagen när alla askmoln och utbildning är över:-)

Idag hann jag dock hem innan E så jag passade på att ta min premiärtur i mina nya löparskor. Ett varv runt Råstasjön fick det bli. Även om det är knappt 3 km eller ens det så kändes det som att det fick räcka idag. Men nu har jag en början, så nu är det bara till att köra! Skorna är nya och sköna, så inte ens det kan jag längre klaga på.

För första gången nu sedan flytten hit blev jag idag påmind om att min familj är långt bort från mig. Det kändes lite extra i hjärtat idag med tanke på att min älskade pappa fyller år idag! GRATTIS pappa!:-) Även om allt känns toppen så känns det lite knepigt att inte kunna närvara vid t.ex. födelsedagar.


Jag improviserade en middag bestående av ris, kyckling och wokgrönsaker. E tog över köket efter vi ätit klart. Nu när han är färdig så tänker jag smyga in och ordna en äppelpaj. Det är tydligen bra fotboll på tv:n i kväll har E förklarat. Så vi bjöd hit Stefan och Amanda. En bra kombination tycker jag... Fotboll och umgänge med fina vänner:-)


Trevlig tisdagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback