Sundsvall nästa!

Sitter i bil längs E4:an, just passerat Gävle. Vi närmar oss Norrland och Sundsvall igen. Vi konstaterade just att på 2 veckor har vi passerat S-holm, Arvika, Göteborg, Ullared, Falkenberg, Tollarp, Hökensås, Solna och nu snart tillbaka där vi startade vår biltripp... Sundsvall!

Men vi nöjer oss inte riktigt ännu utan siktar på att hamna i Örnsköldsvik under veckan :-)


Har just kommit på att det är rätt mysigt med bilsemester! Detta är nog första gången under mina 23 år som jag tycker det är trevligt att bila sig igenom halva Sverige. Innan AVSKYDDE jag att åka bil. Då var mitt motto att ta mig från punkt A till punkt B så fort som möjligt! Raka spåret var det som gällde. Då mamma bromsade pappas högerfot för att stanna och se lite sevärdigheter som inte föll oss barn i smaken där bak så protesterade vi. Ständigt tjat om hur långt det var kvar, när vi var framme, det är varmt osv.

Nu är det trevligt att åka! E kör som en gud (oftast), ibland avlöser jag honom så han får vila, läsa tidning och dricka kaffe. Vi poppar all sorts musik och det händer att vi sjönger i kör. När han kör så sover jag, läser tidning eller bloggar.


Vi ses i Sundsvall!! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback