Sommaren så här långt

Tänkte att jag nu skulle ta tag i saken och uppdatera med lite bilder. Bilder från sommaren så här långt och bilder från vår 4 veckor långa semester. Under 3 av dessa veckor har vi hunnit passerat nästan halva Sverige.

Beskåda och scrolla nedåt...


Vi startade första veckan hemma i Sundsvall, ute på Alnö.
   

     
Grillkvällar tillsammans med härliga vänner och underbara bäbisar!

   

En ljuvlig första semestervecka hade vi hemma i Sundsvall innan det bar iväg söderut mot nästa mål, Arvika.

Här i sommarstugan tillbringade vi den andra semesterveckan. Tillsammans med E:s bror och familj.
     

     
Termometern visade 27 i vattnet och det blev en held del bad och vattenlekar.

     



Efter ännu en grym vecka styrde vi mot Göteborg där 2 nätter och 2 dagar väntade på oss. Tillsammans med E, svärfar och vänner promenerade vi längs Avenyn, åt goda middagar och "gjorde" Liseberg.
     

Vi lämnar Göteborg och besöker sedan Ullared i x antal timmar, pausar i Falkenberg med kaffe, glass och dopp i havet. Tillslut hamnar vi ända nere i Skåne, Tollarp. Hemma hos farmor och Johnny i deras nya hem.
     

Jag och E gör en dagstur på tu man hand över till Köpenhamn.
     

Vi lämnar Tollarp och Skåne några dagar senare och riktar in oss på norr igen. Med stopp i Hökensås tillsammans med E:s familj. Grillning, stuga, skogsliv och fiske står på schemat.
     

Vi närmar oss slutet av resan, men först gör vi ett stopp i vackra Gränna och tittar in för att beskåda polkagris tillverkning.


Vi passerar Solna, Sundsvall och vips så är vi inne på vår sista och fjärde vecka. Den veckan tillbringar vi delvis lite längre norrut, Ö-vik eller rättare sagt Näske. Tillsammans med morfar njuter vi av härligt väder, fiskar och åker båt.
     

     

     



Sommaren 2009 har helt klart varit den bästa sommaren hittils i mitt 23 åriga liv. Jag har lärt känna underbara människor, upptäckt platser jag inte trodde fanns. Jag har njutit och umgåtts med nära och kära! Allt detta hade jag inte fått uppleva om jag inte hade träffat min soulmate och stora kärlek E!

                            



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback