Ö-vik!

Två dagars hopptävlande hos ÖORK. Inte för mig men för Sophie & Cosmopolitan. Detta har inneburit tidiga morgnar, långa dagar, hyffsad tur med vädret, massa folk och hästar samt ett knippe nerver. Summerar helgen som väldigt bra, lyckad och jag är en stolt medhjälpare på marken:)
Helgens bästa är att jag har morfar i Ö-vik så vad blev bättre än att vi kunde ta in på "hotel Näske". Samt att jag lättade på mitt dåliga samvete av att jag allt för sällan är i Ö-vik och hälsar på morfar. Två flugor i en smäll alltså;) Blev väl uppassade kan man minst säga. Supergod grillad middag, gott vin, trevligt sällskap, god sömn och härlig frukost! Även om det blev en lite blixtvisit så var det väldigt väldigt trevligt!

Åter på hemmaplan så känns det fantastiskt skönt att sitta nyduschad med en kopp te här i soffan nu. Lagt en ansiktsmask och fixat naglarna. Lagt fram kläder och kokat ägg inför arbetsdagen imorgon. Klockan kommer att väcka mig 03.50! Behöver gå och lägga mig redan kl.9 känns det som. Synd bara att min persienn har pajat och det är toklust ute. Funderar på att ta täcket till soffan och somna till tv:n en stund.

Ska inte sticka under stolen att jag faktiskt hellre myst ner mig under en filt, tänt massa ljus och kikat på film. Med sällskap såklart. Riktigt söndagsmys som vi hade förut. F**n vad jag saknar dig!

(Hade jag fortfarande haft en fungerande kamera nu så lovar jag att det hade blivit många bilder från helgen *suck*)
Kanske tar jag tag i saken denna vecka, innan midsommar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback