Noah 7 månader

 
Idag blir den här killen 7 månader. Vi har en 7 månaders bebis här hemma, galet. 
Just på 7 månaders dagen är han snorig, hostig och inte riktigt sig själv. Tand nummer 2 är på väg att poppa upp också och mamma tror att det är en kombination med en jobbig tand och en förkylning som ställer till det för vårt lilla hjärta just nu. Oroliga nätter med täppt näsa och orolig sömn. Halvdålig sömn dagtid och lite ovanligt mycket ledsen för att vara vår annars så glada och goa Noah. 
 
Sitter fortfarande inte själv utan stöd men tar sig fram med rasande fart längs med golvet. Fick nu i dagarna fart på gåstolen också. Så nu går det undan. Akta fötter/hälar och möbler när han sätter fart :-) Skrattar och busar med Philip mer och mer för varje dag och det är något som verkligen värmer i hjärtat. Att se Philip och Noah tillsammans är bland det absolut finaste jag vet. Älskar deras kärlek som sprudlar mellan dom och det band som dom knyter samman för varje dag. Kommer säkert komma en hel del tårarar och bråk med tiden också. Men just i dagsläget så är det bara kärlek bröderna i mellan <3
 
För en vecka sedan så byttes liggdelen ut mot sittdelen på vagnen och genast blev det en nöjd kille som kan sitta upp och spana när vi är ute och han inte sover. I och med det kändes det i mammahjärtat att den allra första bebistiden är lite förbi. Så det var med lite blandade känslor det byttes för mammans del. Idag på självaste 7 månadersdagen så gjordes det premiär ute i gungan. Helt okej tyckte Noah:-)
 
 
Snart åker han också iväg på sitt livs första utomlandsresa. Spännande och lite att tänka på för mamma och pappa när det gäller packning och planering. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback