Semester!

Semestern har dragit igång på riktigt kan man säga. Eller egentligen startar den på riktigt på måndag. Men redan igår firades det kan man säga. Blev bortbjudna på en helkväll hos Linda o Farzad. Det bjöds på massor av skaldjur och plocktillbehör. Barnen lekte till sena sena kvällen och när barnen väl sov spelade vi kortspel till långt in på natten. Vågade knappt se på klockan vad den var när vi kom hem och kröp ner i våra egna sängar. Philip han sov som en stock från dörr till dörr. 

Idag blev det rekordlång sovmorgon och sedan har dagen spenderats på gröna lund. Piratteater, karusell, lotteri m.m. Precis som sig bör på tivoli. Vädret har varit fantastiskt, nästan för bra. Jag har klarat mig rätt bra dock med många många pauser och vilor. 




Någon var helt slut och i samma stund vi lämnade tivoli området så slocknade Philip i vagnen. Klockan var 18, vi smått hungriga och tänkte nästan köra en spontanare och dra till med en ute middag på restaurang. Men den gravida kroppen gjorde ont då och klokast var nog ändå hemmamiddag. 


Så på bästa sätt avrundas nu en fantastisk dag med smarrigaste hämtmaten hemma utomhus i loungemöbeln. Det blir nog inte bättre än så här! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback