Välkommen December

Bye Bye November och välkommen December! Lägger november bakom oss nu. En månad som rasat förbi med mest allt och inget. Nu välkomnar vi kanske årets mysigaste månad, December istället. December har fått en helt annan innebörd sedan vi blev föräldrar. Bara det här med alla ljus, adventsljus och allt lull lull kring det är mysigt. Men också nu allt sett från barns ögon. Adventskalender, julkalendern på tv varje dag fram till julafton. Lussebullsbak, pepparkaksbak, luciasånger och inte minst själva luciafirandet. 
 
Dessutom har vi strax en helt fantastisk liten 4 månaders bebis hos oss. Tiden som råder är underbar! Ofattbart att Noah om en vecka blir 4 månader. Man kan ju nypa sig i armen och fundera över vart dessa 4 månader tog vägen? 
 
Just nu sover han ute i vagnen. Storebror är lämnad på dagis. Jag passar på att hugga tag i december och rikta in mig på det kommande dopet. Dopsamtal i morgon och det börjar bli dags att fundera kring det hela nu. Ett litet dop med dom närmsta kring oss men ändå krävs det en hel del planering och småfix. Faktiskt väldigt roligt att planera dop men man kan också undra hur jag tänkte när jag planerade in ett barndop en vecka innan jul. Har lite svårt att faktiskt fokusera på både jul och dop känner jag. Men det ska nog bli bra ;-)
 
 
 
Årets adventskalender som mamman slet hårt med igårkväll. 23 små paket slogs in igår kväll. Allt för att det skulle vara på plats imorse när Philip vaknade. Gissa om någon blev snopen och glad när han vaknade? Och kanske ännu gladare när han öppnade paket nr.1 där ett par polishandbojor gömde sig.
 
 
Medan mamman roat sig tillsammans med tjejkompisar på sweden horse show i helgen så har E och Philip bakat ett fantastiskt fint pepparkakshus i helgen. 
 
 
Stora killen som postade sina nappar till tomten och hans små tomtebarn. Dock gömde sig en napp kvar hemma så nu är frågan om han vågar ge den allra sista nappen till tomten på julafton. Det är stora och svåra beslut som tas när det gäller napparna.
 
 
Världens bäst och finaste killar! Tack för att ni förgyller vårt liv♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback