Torsdag!

Har precis kommit hem igen efter att ha haft utvecklingssamtal på förskolan. Roligt att få en stund att prata och höra hur det går för vår lilla kille om dagarna! Innan jag cyklade hem så passade jag på att spana ut genom fönstret på dom små som lekte ute på gården. 
 
Nu ska jag hoppa ur jeansen och hoppa i träningskläderna istället. Tror jag ska unna mig lite egentid med någon bra podcast i lurarna medan jag tar en rejäl powerwalk. Det var evigheter sedan jag var ute och promenerade dagtid tror jag bestämd. Kanske sista var någon gång i höstas under inskolningsdagarna??
 
 
Igår var vi också lediga, jag och Philip. Eftersom det var tråk-väder ute så körde vi en hel dag i Stinsen köpcentrum. Åt lunch och när Philip sov passade mamman på att shoppa lite. Innan vi åkte hem fick Philip leka länge vid bilarna/flygplanet och karusellen som står uppställda i centrumet. Avslutade med att lyxa till det med glas till Philips stora förtjusning. 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej emmelie,
Härlig blogg du har!
En vild chansning: skulle du vara intresserad av att sälja din dopklänning från kappahl?
Med vänlig hälsning, Anna

Svar: Hej!Tack så mycket!
Visst är den fin dopklänningen från kappahl! Men jag har inte tänkt sälja den utan den kommer sparas:-) Men kolla, jag tror att dem kan finnas kvar på kappahl om du har tur!
Mvh Emmelie
Emmelie Moberg

2013-05-24 @ 11:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback