Lilla hjälpredan!

Det är sällan som man INTE får hjälp med divers göra här hemma. Allt som oftast så finns det en hjälpsam och glad liten kille vid sin sida som mer än gärna ser vad mamma/pappa gör och hjälper därefter väldigt gärna till. Å visst är det roligt att se sitt bar utvecklas och blir stor. Han ser, lär och tar del i allt vi gör. Dock ibland på sitt egna lilla vis och ibland tar allt lite liiiiite längre tid. 
 
Igår hade vi en riktig städ-torsdag och jag trodde i ett svagt ögonblick att han lekte så himla bra med sina leksaker medan jag kunde städa runt omkring. Självklart så kom lilla hjälpredan fram och med en egen trasa så hjälpte han mamma att dammtorka. Vet inte hur söt man kan bli, men han gick runt och torkade lite här och där för sig själv. 
 
När dammsugaren kom fram så var han snabb att greppa den och ville såklart hjälpa till att köra. Så det tog sin lilla tid vill säga:-) Innan dagen var slut så hade vi även hjälpt pappan i huset att skruva ihop en hylla. Med egen skruvmejsel så hjälpte han pappa att skruva från början till slut! 
 
Så hjälpsam och duktig liten kille! Så liten men ändå så stor. Ja, ni ser ju själva hur det kan se ut....
 
 
 
 
 
Undra om det är någon som önskar sig egna små städsaker och verktyg!? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback