Långhelgen

Medan det ekat tomt här inne så har vi haft en perfekt långhelg tillsammans. Philip har haft sin mormor och morfar här hela långhelgen och vi har hunnit med en hel del roligheter samtidigt som det varit helt fantastiskt sommarväder dessa dagar. Underbart ♥
 
I fredags gjorde vi skansen i riktig högsommarvärme. Njöt av vädret, miljön, kollade på massa djur och körde bil. 
 
 
Favorit på skansen var helt klart bilarna som Philip gärna ville åka igen. Två gånger lyckades han få stå i kön till billarna. Först med pappa och sedan med morfar. 
 
I lördags blev det en tur till vackra Sigtuna för att äta lunch. Philip somnade i vagnen när vi kom dit och sov sig igenom medan vi åt lunch. Lagom till kaffe och glass så vaknade lilleman och var med och åt glass såklart. Kameran var med men vilade sig i under vagnen tråkigt nog. 
 
Mellan varven har vi varit hemma och njutit av solen, Philip har sprungit naken och badat i sin pool. 
 
 
 
Idag är högsommarvärmen som bortblåst, mormor, morfar och Bullen är hemma i Sundsvall igen, regnigt, grått och gummistövlar till dagis i morse. Jag känner mig inte riktigt kry i kroppen och har något ont i halsen. Ingen löpning i morse alltså och i eftermiddag väntar kvällspass på jobbet. Ja, veckan kunde startat bättre. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback