Hemma är bäst, så är det bara!

Efter 2 veckors flängande med bohaget i en resväska så har vi nu landat hemma igen i vårt eget hus. Vi har haft två helt fantastiska semesterveckor och fått äran att umgås med nära och kära lite extra ♥
Livet i en resväska, fullpackad bil, många timmar i bil, härliga sommardagar, olika boenden på små och mysiga kvadrat tillsammans med härligt folk. Sköna dagar och sena kvällar! Precis som semester bör vara helt enkelt;-)
 
Nu fortsätter vi semestern hemma i några dagar och aldrig har det känts så bra att komma hem till sitt eget igen. Tvättmaskinen är igång, väskorna packades upp, lite yta att röra sig på och framförallt var det skönt att "bara vara" för sig själv. Härligt!
 
Ligger nerbäddad i sängen och kan inte låta bli att tänka på hur skönt det känns när man får sova i sin egen säng igen efter ett litet längre avbrott. Imorgon tar vi en dag och pysslar här hemma tror jag. På två veckor hinner ogräs komma i gräslig fart, blommorna ser lite ledsna ut och lite allmänt småfix ligger nog på här hemma. Hoppas solen hakar på oss trots att vi kommer hem till Stockholm igen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback