1:a Januari 2013

Så har vi alla vänt blad och klivit in i det nya året. Vi avslutade året på bästa sätt och välkomnade det nya året tillsammans med vänner. Åt god mat, spelade spel och umgicks en bit in på det nya året. Barnen somnade så fint på kvällen men strax innan tolvslaget var båda barnen helt vakna. Så det nya året skålades in tillsammans med vänner och våra små barn. Philip tyckte det var lite läskigt när det sköt och pangades exakt överallt kring tolvslaget. 
 
Runt halv två på natten kröp vi ner i våra sängar hemma och hoppades på en liten sovmorgon första morgnen på detta nya år. Men redan 07.00 var det Godmorgon här hemma. Alla tre är trötta och sega idag och det går inte i något vidare tempo. Ändå städar vi ut julen för fulla muggar i detta snigeltempo. Adventsstjärnor, tomtar och julgran har nu åkt ut/plockats undan. Det börjar dofta städat och en aning vårkänslor sprids faktiskt här inne. 
 
 
Första dagen på nya året blir en riktigt hemmadag och fixardag. Så snart vi städat klart så skall resväskorna tas in och packningen kan börja ta fart!
 
 
 
Philip och Meja önskade köttbullar på nyårsmenyn. Köttbullar och makaroner var bäst enligt dom små och självklart så ville dom sitta bredvid varandra.
 
 
Ingen nyårsafton utan dessert. Glass med strössel var mums! Och vid det här laget så dög det inte med varsin stol utan då sitter man på samma! Gullungar ♥
 
 
Liten kille som är vaken vid 12-slaget och ser på alla raketer som lyser upp himlen där ute. 
 
Innan vi åkte hem runt sent sent in på natten så kramar dom två små om varandra och säger godnatt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fahle

Till Er alla Ett riktigt Gott Nytt År! Kram

2013-01-01 @ 15:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback