Fredagkväll!

Min arbetshelg har påbörjats men trots det så har jag kunnat spendera eftermiddagen/kvällen tillsammans med mina grabbar. Det finns ingenting, absolut ingenting som slår lyckan i att få vara med dom två personer som betyder allra mest♥
 
Den enorma längtan när man slutar jobbet och vet att man ska hämta på dagis är underbar. Man längtar och vet inte hur fort man ska komma hem så att man kan skynda hämta hem sin lilla älskling!
Mysigaste stunden på dagen är nog då man får kliva in genom dörren på dagis om blir bemött at en överlycklig liten kille.  Vi åkte snowracer hem och hann med att både baka en fredagskaka till fikat och även hann vi med en omgång med "lek-degen" innan pappan kom hem från sitt jobb.
 
Hela familjen samlad och vi körde på ett traditionellt "fredagsmys" innehållandes tacos till middag och sedan dans framför tv:n till bamse och hans vänner. Underbara timmar när alla tre är tillsammans och leker/myser.
 
En trött kille somnade gott efter en lång dag och mamman o pappan ligger nu nerbäddade i soffan och har egentid med dator och telefon. Jag surfar runt medan E installerar sin nya arbetstelefon. Haha, så fruktansvärt tråkiga mot varandra samtidigt så är det mysigt att sitta nära och umgås på varsitt håll. Känner på mig att det snart blir läggdags så att jag orkar upp för jobb 07.00 imorgon. 
 
En liten Philip endast några månader gammal.... så längesedan och så liten. Man glömmer så fort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback