Hej vardagen igen!

Då lider semestern mot sitt slut, eller rättare sagt den är redan slut för denna gången. Imorgon kickar vardagen igång igen och klockan ska åter ställas. Både på gott och ont. Visst, semestern har varit helt fantastisk jävla underbar om man får säga så. Bästa sommaren EVER!
Samtidigt så gnager den där jädrans ångesten i magen över att 5 härliga veckor susat förbi och att det nu vankas jobb, höst och mörkare tider innan det blir någon mer semester. Ändå är inte "ångesten" alltför stor och det har nog att göra med att resten av mina familjemedlemmar semestrar en vecka till. Så det blir liksom lite halvt jobb och lite halvt semester ändå. Jag jobbar förmiddagar och är hemma till 14.30 och dessutom ledigt tors-sön. Så jag ska absolut inte klaga;-)
 
 
Så inte förrän nästa vecka drar vi igång vardag ordentligt med jobb och förskola. Tänka sig att Philip då ska börja sitt andra år på förskola och då bli äldst på sin avdelning. Nya små kompisar ska skolas in och min lilla kille är inte längre minst;-) Har lite att gå ingenom innan dess. Garderoben ska gås igenom och storlekar bör kontrolleras. Har på känn att den lilla herrn växt under sommaren och nu byter size på kläder igen. Så klädinventring och uppdatering ska ske. Märkpenna och namnlappar ska plockas fram igen. 
 
 
Kanske kommer även bloggen skramla till liv igen nu när sommaren närmar sig sitt slut och nu när vi är på avstånd från nära och kära så finns det en anledning att göra en liten uppdatering lite oftare. För under dessa 5 semesterveckor så har det verkligen varit sparlåga här inne. Solen har gjort oss sällskap under alla 5 veckorna och dagar med dåligt väder kan vi lätt räkna på en hand. Vi har umgåts med många nära och kära och det värmer så in i bomben rakt in i hjärtat. Något att minnas och plocka fram under hösten när längtan och saknaden blir för stor. Som sagt denna sommar är svårslagen på många sätt, men vädret är en stor bidragande del. Amazing om jag får säga det själv! 
 
Det har varit mycket resande och flängande denna sommar men på ett bra sätt så fick vi till veckorna utan att det känns alldeles för hattigt och på tok för mycket flängande hit och dit. Sista trippen bar ju iväg till Sundsvall och där vi mestadels spenderade dagarna hemma hos mamma och pappa på Alnö. En liten avstickare till Skälsjön blev det för att umgås hela familjen tillsammans med farmor samt komma ut i skogen för lite bärplockning. Jag och E har hunnit med lite egentid och hela TVÅ restaurangbesök på tu man hand. Inte alls illa! Hann träffa lite fina vänner och avrundade Sundsvall med att göra en utekväll och se på Gyllene tider. 
 
Är så nöjd och så glad över sådana fina semesterveckor tillsammans med mina fina älskade grabbar! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback