Farbror Doktorn

Återbesöket hos farbror doktorn idag gick bra. Tidigare gånger har vi fått träffa den läkare som var Philips "ansvarige-läkare" under tiden vi bodde på neo. Nu har han slutat och idag fick vi träffa en annan doktor som vi förvisso kände igen då han träffade oss någon gång på neo. Dock måste jag säga att det var en aningens roligare att träffa "vår" doktor när vi varit där tidigare. Han som ändå sett och varit med från första början. Jaja, hur som helst så gick allt bra och Philip sköter sig bra. Växer som han ska på alla håll och kanter. Något liten är han fortfarande och kommer nog så vara. Men man får inte glömma att han trots allt startade sin karriär här i livet med en match vikt på 900 gram!
 
Idag när han är 2 år och 3 månader gammal så väger han 10,5 kg och är 84 cm lång. Det är alltså en rätt så liten och nätt liten kille vi har. Dock världens sötaste!
 
Nästa gång vi får träffar farbror doktorn igen är Philip 5 1/2 år gammal. Det är alltså 3 år till nästa gång;-)
 
 
När man varit duktig hos doktorn och låtit honom mäta blodtryck, klämma och känna så får man göra ett besökt på barnens hus och äta glass efteråt. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback