Hoho!

Här inne ekar det tomt. Inte ett ljud sedan påskhelgen. Det har varit fokus på mycket annat och bloggen har inte direkt blivit prioriterad. Nu är ännu en helg till ända och det känns så skönt att nu får sjunka ned i soffan och känna sig helt nöjd över en härlig helg på alla sätt och vis. 
 
Familjen har varit lite splittrad denna lediga helg. Jag och Philip har haft tjejbesök av våra vänner Madeleine och Nellie. Tjejerna kom till oss fredag lunch och åkte hem till Sundsvall idag efter lunch. Så både mamman och Philip har haft fullt upp med trevligt sällskap dessa dagar. Så mysigt att få tid och möjlighet att kunna rå om vänner på hemmaplan. Det har blivit lite av "tradition" att vi ses en helg på våren och en helg på hösten. Det började när barnen bodde i våra magar och jag och E precis flyttat in i huset. Sedan kom mammaledigheten och då passade det ännu bättre med ett par lediga dagar tillsammans. 
 
Denna helg har vi förrundrats över hur jäkla snabbt tiden egentligen går. HALLÅ, var det inte nyss vi hade två små bebisar. Två små knoddar som låg på en filt och sprattlade tillsammans. Två mammor som surrade, fikade och hade MASSOR av tid tillsammans dessa dagar vi sågs. Nu när vi ses är det precis lika trevligt! Dock en aning mer full fart och mängder av mera skratt. För dom är så söta våra små. Ena stunden leka tillsammans hur bra som helst till att nästa stund bråka, slå på varandra och gråta av ilska över att inte komma överens till att i nästa stund klappa varandra på kinden, kramas och ge varandra pussar. GULLUNGAR! 
 

Två snart 2-åringar kräver sin del och trotsen tar dom ut på genom varandra. Så två dagar med fullt fart plus två mammor som tagit igen förlorad tid långt in på sena kvällen/natten gör sitt. Alltså en rätt så trött och nöjd mamma här hemma denna söndag kväll. E han har haft "egentid" på sitt håll denna helg. Herrklubb tillsammans med grabbarna stod på hans agenda. 
 
 
 
Ikväll blir det en tidig kväll och vi laddar om batterierna inför kommande vecka.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback