Barnrum

Det blev så bra i Philips rum efter dagens fix. Å som han grejade och lekte med sitt nya fina kök när vi var färdiga. Fortfarande för liten för att verkligen LEKA ordentligt i ett kök. Men ändå så stor att han tycker att det är roligt att stå där och greja med stekspaden, grytorna, låtsasmaten. Att stoppa saker i skåpen, öppna, stänga och slamra med kastrullerna är verkligen jättekul!
 
I spishällen sitter det dioder som lyser när man slår på plattan. När plattan är på så sträcker Philip fram handen och säger "aaahhhmm". Låtsasmaten både smakar han och bjuder på. Mamma visade hur man fyller glaset med vatten under kranen och efter en liten stund så sträcker han fram glaset under kranen och gör likadant. 
 
Så något eget köksbygge blev det inte denna gång. Och detta kök från ikea var ju så fint!! Vi fick flytta om och möblerna om ett par vändor innan det kändes bra. Men tillslut så ;-) 
 
 
 
 
Myshörnan fick vara kvar. Den är så uppskattad!! Hur mysigt som helst att krypa upp där och läsa böcker. Även en skönt plats för mamman och pappan om det behövs under nattning eller på natten. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback