Vill inte äta eller baciller på språng?

En något fundersam mamma här hemma. Vi har haft en fantastisk mysig dag tillsammans, jag och min son. Trots nattning tidigt igår (19:00) så sov den lilla killen ända till 08.00 i morse. Slitningar efter en tuff dagis vecka med tidiga morgnar tro?
 
Åt frukost och klädde på oss för att ge oss ut i snön. Skottade bort lite snö och åkte pulka ända fram till det blev lunchtime och vi fick besök. Lunchen petade Philip i bara och tittade mest på när Nils åt upp sin mat. När det sedan vankades mellis så var det inte heller till belåtenhet. Eller jo, eftersom varken yoghurt, smörgås eller banan dög så fjäskade mamman med en danonino yoghurt och då slank en sådan ner. 
 
Middag, även där endast petaning. Eftersom han inte har ätit varken lunch eller middag idag och endast petat i sig en liten yoghurt bruk så blir mamman en aning fundersam. Antingen så är den lilla killen helt enkelt inte hungrig och sugen på mat idag eller så är det något annat!?
 
Dagen har varit väldigt mysigt, kramig, klängig och ja kanske en aning stillsam mot vad den brukar var så här vi närmare eftertanke. Jag hoppas hoppas verkligen det inte är någon liten bacill som spökar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback