Öppna förskolan

Jag och Philip "flydde" från huset på förmiddagen. Allt för att "inte vara så upp i varandra". Så vi gjorde ett besök ner till öpnna förskolan här i Bollstanäs. Kom på att det är fredag och sångstund 10.30. Perfekt, då får Philip sjunga och dansa av sig lite;-)
 
Men hey, vilket KAOS det var där! Det var ungar i alla åldrar och föräldrar precis överallt. Värmen likt en bastu och leksaker precis överallt. Naturligtvis prickade vi in dagen då fotografen var där. Så alla småttingar som tänkas gå på öppna var där plus en hel drös med syskon som också passade på att fotas. Så min lilla son som annars är rätt livlig av sig blev tyst som en mus och hamnade lite i "chock". Gråtfärdig och fastklamrandes vid sin mor och nästan hysteriskt rädd i början. 
 
Det gav med sig lite och under sångstunden så satt han helt klistrad och så koncentrerad på sin lilla kudde på golvet. Rörde inte en fena på hela 30 minuter. Lunchen bara gapade han i sig och det tog inte många sekunder innan han sov i vagnen på väg där ifrån. 
 
 
Hemma är det betydligt andra bullar som gäller. Då är den blyga, tysta och lilla försynta killen som bortblåst. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback