Hej å hå Tisdag!

Sådärja, nu är hallen fix och färdig! Nu ska det bara inplaneras en tur till ikea för shopping av korgar, skoställ och några fler galjar. Här är resultatet...
 
 
Vilken tisdag vi har haft idag här hos oss. Vi startade tidigt i morse och hade fullt upp med att komma iväg i tid till dagis så att mamman skulle hinna till utbildningen som startade klockan 08.00. 
Runt kl.10 så ringer dagis, E får lov att åka och hämta hem Philip som personalen inte tycker är sig själv riktigt. Så grabbarna fick en hemmadag med vab. Själv har jag varit på utbildning hela dagen till 16.30 och sedan så har det varit mer eller mindre fullt upp med ni vet middagslagning, plock, badning av liten kille, slutförandet av garderoberna. När barnet somnade så bytte jag om och smet i väg ner till sats för ett bodypump pass. 
 
Å nu landar vi här, helt slut och tung i huvudet. Väskan är packad inför i morgon, kläderna är framtagna, morgondagens middag framtagen för att tinas. Ja, jag tror vi är i fas för att upp och hoppa tidigt. Philip har inte visat några tendenser till att inte må bra från det att E hämtade hem honom. Full fart, ingen feber, ätit, sovit och busat som vanligt. Så kanske kändes det helt enkelt inte bara bra i morse? 
 
 
Nu är det natti natti och ladda inför morgon dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback