1 1/2 år

Idag är det exakt 18 månader sedan vår solstråle såg dagens ljus för första gången. 2 1/2 månad för tidigt men så här i efterhand så blev det så bra och vi är så glada att vi fått haft dig hos oss i 11 veckor "bonustid". 11 väldigt värdefulla och drybara veckor på alla sätt och vis.
 
När jag smakar på orden "1 1/2 år" så känns det så väldigt väldigt mycket. Hur har tiden kunnat gå så otroligt fort?? Det är ingen liten bebis vi har längre, vi har en liten pojke som är 1 1/2 år gammal! OTROLIGT!
 
För ett år sedan så hade vi en bebis på 6 månader. Det känns som om det var alldeles nyss vi var där. 
 
 
 
Idag en liten busig kille med en ENORM vilja som vet vad han vill och INTE vill! Nickar och skakar på huvudet till det mesta beroende på vad han vill och inte vill. Pekar och styr med både fingrarna och hela armen. Älskar att skratta och busa. Kastar slängpussar, vanliga pussar, kramas och vinkar. Förstår mer än vad man tror och det blir vi varse om varje dag numera. Favorit här hemma just nu är BAMSE i alla former. Överallt där bamse finns med så får vi veta det och då får man helst också sjunga bamse-melodin. Sånger över huvud taget är en stor FAVORIT! Barnkammarboken ligger etta på topplistan bland alla böcker och vi sjunger alla sångerna om och om igen. Han vet exakt vilken sång det är när bilden dyker upp. Om vi inte sjunger, lagar mat i köket så sitter vi gärna ner på golvet och bygger med lego/klossar. 
 
Har blivit duktig på att äta mat och pekar hej vilt på vad han vill ha när det serveras frukost/lunch/middag. Äter väldigt gärna själv och får herrn välja så väljer han helst korv i alla dess former.
Är fortfarande rätt så liten på både längden och vikten. Har storlek 80 i kläder och 21/22 i sko storlek. 
 
En helt fantastisk liten kille är vad han är och självklart bäst i världen om man frågar hans två päron<3<3<3
 
 
Älskade underbara unge!! Om du bara visste hur mycket mamma & pappa älskar dig <3<3<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback