Maj

Nu börjar det dofta en aning sommar. Maj är en äkta vårmånad, nästan sommar. Dagens väder kan knappast ha blivit en bättre start på denna månad. Vi har haft en härlig första dag på Maj. E har spelat tennis med grabbarna medan jag och Philip haft besök av Amanda & Wilma. Promenad, fika och surr i solen. Innan det var färdigt så hamnade vi alla på lunch hemma hos Farzad & Linda. Dagens träningspass blev hastigt inställt och istället blev det tid tillsammans med familjen. En sväng till Stinsen för att besöka bigbaby och byta sittdynan till buggan och även lite shopping till lilleman i gallerian. Sommargarderob och ny storlek för lilla hjärtat!
Kvällen har gått i flitighetens tecken. Listerna är på plats och hallen kan nu förklaras färdig! Plockat undan Philips vinterkläder och hunnit med bakning av kolakakor och hallongrottor.
Imorgon är det visst vardag igen, tror att det är onsdag. E ska på jobbet, jag och Philip ska till sats så mamman får träna. Kommande dagar bubblar av otroligt starka minnen från dom första dagarna av Maj månad 2011. Minns det som igår exakt vad som hände/skedde dessa dagar fram till den 5 Maj. Tänk att vår lilla kämpe fyller 1 år om några dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback