Dagen innan den stora dagen

Tänk att det imorgon är exakt 1 år sedan vårt lilla pyre kom till oss. Ofattbart! Jag har nästan svårt att sätta ord på alla känslor som bubblar inom mig just nu. Det här året har gått så sjukt fort även om maj och juni månad var dom längsta månaderna i mitt liv. Men hela hösten och vintern har bara sprungit iväg. Jag har verkligen försökt att njuta av varje stund och minut. Jag har hela tiden påmint mig själv om att ta vara på den här tiden!
Det är helt galet vad mycket som hänt under detta år. Ofattbart att man kan vara så liten som endast 900 gram och få kämpa för sitt liv till att vara en sprallig, glad och frisk liten kille på 7 kg. Allt detta på 12 månader. Det har varit en fantastisk resa och lätt det bästa året jag varit med om. Det bästa av allt är att detta bara är början! En helt fantastisk resa har precis bara börjat. Jag är lyckligt lottad som får vara med och uppleva den.
Lilla älskade pyret! Så liten och så sjukt stark. Om du bara visste hur glada vi är att du kämpade och stannade här hos oss. Vår stjärna, vår kämpe!
Mamma & Pappa älskar dig Philip! Upp till månen och tillbaka.... om och om igen.. <3<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback