Tisdag och en bra dag!

Känner på mig att just den här tisdagen kommer att bli en tisdag att lägga i det "bra facket". Att det är vårväder och plusgrader redan tidigt på morgonen gör att man blir glad en tisdag morgon. Dessutom så väntar jag och Philip besök. Våra kompisar Madde och hennes Nellie är på väg i bil ner hit för att umgås med oss i några dagar. Det har vi längtat efter länge och äntligen är dessa dagar här! Ska bli så mysigt och trevligt att träffa tjejerna.
Gissar att det kommer vara lite annorlunda nu än vad det var i höstas då Madde & Nellie hälsade på oss. Då var våra små ännu mindre och roade sig med att ligga på rygg på en filt på golvet, sova eller äta titt som tätt. Nu börjar våra små blir stora och lite mer rörligare så att sitta stilla på rumporna och fika kan förmodligen bli svårt. Men det ska bli roligt eftersom Philip och Nellie förmodligen kommer att uppskatta varandra lite mer denna gång;-)
Philip sussar ute i vagnen och jag ska passa på att dra av med dammsugaren så golven blir rena och redo för två små busar;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback