10 Månader

Idag fyller vår prins 10 månader. Helt galet vad tiden går fort! Tänk att vi har en 1-åring här hemma om endast två månader. Helt sjukt;-) Jag och E har helt klart upplevt dom 10 bästa månaderna i våra liv. Vårt älskade goa lilla charmtroll!! <3<3<3
Vår lilla 900 grams bebis har blivit en stor liten kille! OFATTBART!!




Det har verkligen hänt/händer MASSOR i utvecklingen VARJE dag. Till och med vi som är med lilla Philip dygnet runt märker stora skillnader. Han är en liten kille med glimten i ögat och full av bus. Något som vi alltid vetat om men som visar sig mer och mer desto rörligare han blir;-) Numera så är det hög fart på krypningen och det går undan här hemma. En annan grej som blivit ett stort intresse hos den lilla herrn är att ställa sig upp, mot ALLT! Allt är spännande och allt måste utforskas. Att "prata" är också något som står högt upp på listan hos vår lilla kille. Det är inte ofta det är tyst här hemma;-) För någon vecka sedan så tittade även den allra första lilla tanden fram och numer pryds hans annars tandlösa leende med ett litet riskorn längst fram!
Jag och E är lyckligt lottade som blivit föräldrar till världens finaste lilla kille. Det är en ära att vara din mamma/pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback