Semester!

Sådärja, då sover lilleman efter en lördag med massa bus och lek hela dagen. Övertrött och svårt att somna blev resultatet efter denna mycket trevliga lördag. Nu är det bara mamman själv som behöver tagga igång igen annars kommer detta sluta illa. Blev helt SLUT efter löptur och middag så här på kvällen. E drog iväg och spelade tennis tillsammans med Farzad. Så själv ska jag kolla sommarkryss, dricka ett glas rosé, äta choklad och slutföra packningen. 
 
 
Imorgonbitti då bär det iväg på första semestertrippen. Kolmården blir det första stoppet och snälla snälla vädergudar jag ber er att sköta vädret lite snyggt denna gång vi ska besöka djurpark. Furuvik sist var inte jättemysigt att spendera en heldag i spöregn utan en enda sekunds uppehåll. Så bara det inte regnar imorgon kommer jag vara nöjd;-) 
 
Det här med packning är inte helt enkelt nu med livet tillsammans med småbarn. Herregud vad packning det blir!! Spelar liksom ingen roll om det så bara är en dagstur så är det alltid massor med saker att tänka på som ska med. Att nu packa "lätt" samtidigt som man inte vet om vi blir borta en eller två veckor är en aning knepigt. Det blir helt enkelt mycket! Dessutom gnager det i bakuvudet att vi inom 3 dagar dessutom har besökt Ullared och det vore himla synd om vi inte fick plats med shoppingen i bilen;-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback