Semestertider

Semester och en icke fungerande blogg-app på telefonen är ingen bra kombination. Då blir det helt enkelt inget bloggande över huvudtaget. Det kanske är just det som kallas för semester!?
 
Hur som helst har vi varit på resande fot i över en veckas tid. Det började med en Kolmården och en bilresa söderut. Hyrde styga och gjorde Ullared tillsammans med fina vänner. Avrundade Trippen med en heldag på stranden i Falkenberg innan vi fortsatte vår resa till Värmland. Stugliv, bad och umgänge med familj/släkt har hägrat. Det gäller att hinna med så mycket som möjligt! 
 
    
 
Nu är vi åter hemma i Stockholm igen efter en underbar första del av vår semester. Nu kopplar vi av hemma några dagar, packar upp, tvättar och landar en stund innan det är dags igen. 
Sedan vi kom hem i eftermiddags så har timmarna tickat på. Väskorna är uppackade, två tvättmaskiner är körda, en grillmiddag lyckades vi åstadkomma, Philip badade lääänge i badkaret och läggningen tog en aningens längre tid. Repriser på allsång har visats på tv:n och hittills tagna bilder har lagts in i datorn. Nu lockar boken och sängen och det ska bli så skönt att krypa ner i sin alldeles egna säng ikväll. 

Kommentarer
Postat av: gammelfarmor

Underbart är kort alldeles för kort,men det var härligt att träffa er.Kram

2012-07-10 @ 22:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback