Trevliga Söndag!

Vilken tur hela familjen hade denna söndagmorgon då vi fick sovmorgon till klockan 9 alla tre. Härligt! Efter frukost klädde vi på oss och gav oss ut bland den nya snön som kommit under natten. Äntligen lite vitt på marken! Mötte upp Linda, Farzad och Meja och letade upp en pulkbacke så Meja kunde åka med sin nya snowracer. Nästa vinter kan Philip också "hänga" i backen. Denna gång fick han vila i vagnen.
När vi kom hem vaknade Philip lämpligt nog och självklart ville han testa sin lilla pulka några varv runt huset. Skrattade, var glad och verkade tycka det var roligt att bli dragen i pulkan. Så blev det också dags för pappan att motvilligt åka iväg på match. Något som ingen av oss i familjen var sugen på. Jag och Philip vill ha våran pappa hemma hos oss på söndagar. Bortamatch också, Philip är dessutom hostig så att följa med och kolla kändes inte som något alternativ. Men så hörde Amanda av sig som en liten "räddande ängel" och ville umgås med oss. Så nu väntar vi helt plötsligt besök, jag och Philip. Väldigt trevligt tycker vi! Så den här söndagen blir nog inte så tokig ändå;-)
Så nu är lite fikat framtaget och Philip sover i vagnen. Snart kommer Amanda och vi får trevligt sällskap! Tittar ut nu och nu fullkomligt VRÄKER det ner snö! Stora härliga fluffiga flingor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback