Helgen

Vad otroligt fort helgerna går. Vet inte riktigt vart tiden tar vägen. Helt plötsligt är det söndagkväll igen och vi laddar inför en ny vecka full med aktiviteter. Jag som trodde att mammaledighet skulle bli långtråkigt. Så som vi pusslar och trixar inför kommande vecka varje söndagkväll har vi vi nog aldrig tidigare gjort. Det krävs trots allt en liten plan för att få ihop varje vecka med E:s jobb, hockeyträningar, matcher, mina träningspass, öppna förskolan, mammaträffar, mathandling, hushåll m.m.
Tänkte starta veckan med att komma iväg ner till sats. Tanken är att mamman ska träna och Philip leka en stund på minisats. Men just nu tänker jag njuta av slutet på denna mysiga helg. Har krypit upp i soffan med pyjamas på tillsammans med bästa sambon efter en varm bastu. För ja, vi har ju faktiskt en liten bastu i vårt hus. Den lilla bastun glömmer man lätt bort. Men det är ju så sjukt skönt att basta!
Bjuder på lite bilder på världen finaste lilla kille som ÄLSKAR att fara runt naken på golvet. Att ligga stilla och fint på en handduk är numer ett minne blott. Mammas ljus var väldigt väldigt spännande!
Lilla virvelvinden som minst lika gärna myser ner sig i mammas famn för lite bokläsning. Godnattsaga innan läggdags är ett måste;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback