Vår dag så här långt!

Som vanligt på lördagar så var vi uppe med tuppen för att komma i tid till babysimmet som startar klockan 9. Idag förberedde vi oss inför nästa lördags dykning. Även denna gång var Philip på strålande humör och sprattlade som en liten fisk i vattnet;-) Efter simmet blev det ett besök på barnens hus (som ligger vägg i vägg med babysimmet). Två grindar och några nya leksaker fick följa med hem.
Nu har vi precis kommit in efter ett par härliga timmar ute i friska luften. Det är friskt (-12) med strålande solsken ute. Vi packade fikaryggsäcken och tog en promenad ner till Norrviken. Njöt av solen, fikade och spande in alla som åkte skridskor/skidor på isen. Såg fantastiskt skönt ut! Så nästa grej att införskaffa får nog blir ett varsitt par långfärdsskridskor. Såg även flera som åkte med barnvagnar och sköt dem framför sig. Så är det lika härligt väder imorgon tror jag nog att vi får leta fram våra vanliga skridskor och gå ner och testa;-)
Nu ska vi packa upp och montera upp grindar samt sänka en viss liten persons lilla säng en aning. Lite pyssel i hemmet i kombination med familjemys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback