Här var det förkylt

En vecka hann det gå innan snoret kom rinnandes som ett brev på posten. Som tur är så är min lilla kille trots snorig näsa fortfarande pigg och det är full fart här hemma. Hoppas att det inte blir någon större grej av det hela och att det vänder om någon dag igen. Så himla tråkigt att måsta hålla oss hemma. Idag hade jag tänkt träna dagtid och låta Philip få vara på minisats. Dock fick vi ställa in våra planer och istället är vi nu hemma. Det är lagomt med minusgrader och solen skiner så det riktigt kryper i kroppen på mig att få komma ut i det fina vädret. Så efter lunchen idag så blir det till att ge oss ut på en långpromenad och njuta av vädret.

Så här såg det ut hos oss för någon kväll sedan vid läggning. Philip var inte så sugen på att lägga sig ner och sova just precis då. Gullunge!
I natt var det en mindre rolig natt hos oss då min lilla skatt hade svårt att sova med täppt och snorig näsa. Så det är en mindre pigg mamma här hemma idag. Det var riktigt riktigt tungt att lämna sängen i morse. Nu några kaffekoppar senare, lek med bästa sonen och en dusch så känns det genast en aning bättre. Lite frisk luft om en stund borde också göra gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback