Tredje advent!

Redan söndag och redan tredje advent. Det har varit väldigt tyst här inne sedan sist. Sedan lucia har jobb, feber, förkylning och gäster varit fokus. Nu har E:s mamma, Jan-Åke och morfar rest hem till Arvika igen och Philip ligger  ute i vagnen och sover så nu fanns det plötsligt ett litet tillfälle;-)
 
Det blir alltid så himla tomt när våra släktingar ger sig av och man vet att det nu dörjer igen till nästa gång. Man kommer nog aldrig lära sig detta. Trots att vi alla tre varit/är hängiga så har helgen så här långt varit en trevligt sådan. Till Philips stora lycka så blev det lite lilla julafton igår och han fick lov att öppna paket som låg under granen. Till en början lät han paketen ligga tills han fick lov att hämt och öppna ett. När han sedan fattade "grejen" så gick han och hämtde nästa han kunde hitta under granen och ville öppna det med. Söta unge♥
 
Så nu tror jag visst att klapparna får ligga undangömda fram till julafton. Annars finns en viss risk att en liten herre öppnat alla. 
 
 
Planen nu var att vi skulle åka en sväng till Sigtuna för att gå på julmarknad. Känns lite som "sista chansen" innan jul nu. Men den lila herren ute i vagnen sover och sover och jag börjar blir rädd att det blir tajt med tiden med tanke på att julmarknaden stänger kl.16. Vill inte väcka honom heller eftersom han behöver få sova ut ordentligt och bli 100% pigg. 
 
Kanske ska jag passa även jag och sträcka ut en stund under filten i soffan. Fast det vore så mysigt att gå en liten sväng på marknad för att känna den där härliga julkänslan;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback