Sista arbetshelgen för detta år!

Är nyss hemkommen från den sista maratonsöndagen på jobbet för det här året. Det har i och för sig inte blivit så många. Inte fler än jag kan räkna på mina fingrar;-) 
 
I morgon är det nyårsafton och sista dagen på 2012 är här. Runt hörnet väntar ett nytt spännande år, för visst känns det alltid lite som att allt "nollställs" när det blir ett nytt år. Man samlar ny kraft, energi och saker man vill ändra blir helt plötsligt möjliga att ändra på. En ny energi infinner sig helt plötsligt. Samtidigt så vet vi att det också kommer kännas knepigt att beöhva skriva nya siffror när vi nu ska skriva datum ett tag fram över. 
 
En sak är säkert att den starten på 2013 som väntar oss tre är nog svårslaget. 14 dagar med sol och bad i paradiset knäcker det mesta. Sedan vi blev föräldrar så hände något med tiden. Dom sista snart 2 åren har gått i rasande fart och det känns som om vi inte hinner blinka förrän året är slut och ett nytt väntar. Var det inte nyss nyårsafton 2011? 
 
År 2012 har varit ett "smärtfritt" år skulle jag vilja påstå. Vi har haft ett härligt år som gått galet snabbt. Massor av familjetid och helt underbara upplevelser har vi fått uppleva. Att få vara med om sitt barns rasande fart i utveckling är mäktigt och otroligt häfftigt att vara med om! Släkt och vänner har fått vara friska och mått bra. Vi har njutit av varandra, mammaledighet. Stora saker som inskolning på förskola, börjat arbeta igen är också stora händelser under året som gått. Men i det stora hela ett väldigt BRA år!
 
Nu hoppas jag att 2013 kommer bli ett minst sagt om inte ännu bättre år. Att vi och alla nära och kära får vara friska och må bra! Vi kommer avsluta 2012 och hälsa 2013 välkommen tillsammans med våra vänner Farzad, Linda och Meja imorgon. God mat, umgänge och en lugn och skön nyårsafton väntar oss;-)
 
 
 
 
Mina grabbar här hemma idag medan mamman var på jobbet.... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback