Annandagen!

Här inne ekar det tomt och sist jag var in här så hade vi precis kvicknat till efter magsjukan. Nu har vi fått vara friska i flera härliga dagar, familjen har varit på besök och firat jul med oss. Samt att Philip har fått upplevt sin andra jul i livet och träffat tomten för allra första gången ♥
 
Första julen i vårat hus och det blev precis sådär mysigt så som jag hade föreställt mig! Mamma, pappa, Tobias och mina alldeles egna lilla familj på plats. Lugnt, skönt och alldeles lagomt firande med god mat, umgänge, julklappar och spel. Helt klart uppfyllde allt detta min önskningar och förväntningar♥♥
Bortskämda blev vi med alla god mat och massor av fina julklappar. Om inte minst sagt Philip!! 
 
 
Tomten kom även han på besök och Philip gjorde sitt första möte med tomten. Stor och mäktig stund för en liten kille på 1 1/2 år! Tomten var spännande och den lilla gossen hade respekt för tomten men spanade in honom från topp till tå med STORA stora ögon.
 
 
Många fina julklappar har den här lilla killen fått av både tomten, familj och släkt! Men jag tror nog att den bästa julklappen var denna....
 
 
 
Så mellan god mat, spel och allt slappande i tv-soffan så har vi faktiskt hunnit med en och en annan promenad och några åk i backen med nya snow-racern.
 
 
Mysiga dagar minst sagt tillsammans med kära ♥
 
 
Nu har jag precis hunnit dra ett varv med dammsugaren både uppe och nere, Philip sover ute i vagnen och toaletterna har fått sig en omgång med rengöring och desinfektionsmedel. För naturligtvis så skulle någon av mormor eller morfar åka dit på Philips dagisbaciller. Denna gång var det morfar som "åkte dit". 
En väldigt trist och tråkig avslutning på helgen såklart och naturligtvis så känns det extra jobbigt att säga hejdå.
 
Nu hoppas vi att mormor klarar sig och att morfar piggnar på sig. Hos oss blev det sådär skrämmande tomt igen då våra kära vinkar hejdå och lite extra hårt i hjärtat känns det när man vet att det nu dröjer innan vi ses igen och att vi dessutom ska iväg på solsemester i mellan. 
 
 
Nu ska jag passa på att vila en stund i soffan med Philip fortfarande sover, E kör "boxningsmatch" med sitt nya spel och det är så svårt att hålla sig för skratt åt honom!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback