Tisdag 22 Augusti

Vips så har det gått några dagar igen. Helgen som var oplanerad slutade med fullt upp. Umgåtts med vänner och haft två trevliga kvällar med god mat & vin. En tur till Stinsen för att spana på skor till lilleman (som för övrigt är på tok för dyrt enligt mig. 600:- för ett par barnskor!!!) En sväng till Barkaby och Ikea. Innan det var klart hann vi också med att se på säsongens första hockeymatch. 
 
 
Igår var åter vardagen här. E på jobbet medan jag och Philip höll oss hemma. Eftersom Philip numer oftast sover en gång om dagen så blir det rätt fullt upp om man säger så. Förra veckan så lärde han sig att gå ordentligt vilket också resulterar i att allt går en aningens fortare här hemma. Nästa steg kom sedan igår eftermiddag då lilla herrn kom på på riktigt hur KUL det var det här med att gå. Så eftermiddagen/kvällen ägnades åt att gå runt, runt, runt och vara allmänt lyckligt! Söta underbara unge ♥
 
Så jag tror och har märkt att min son är en aningens nöjdare och gladare kille som tycker att världen öppnat sig ytterliggare. Vi har haft två förmiddagar nu där vilan hoppats över och istället har en glad liten kille spatserat runt här hemma hur nöjd som helst. 
 
 
Idag står det tandläkarbesök på schemat. Philip har fått sin allra första kallelse och klockan 13 ska vi visa dom små tänderna för tandläkaren. Eller så väljer han helt enkelt att inte visa dem. Vi får se;-) 
Vi ska gå dit i alla fall även om vi just idag hellre hade velat gå till öppna förskolan som öppnar idag efter sommarens uppehåll. Tar inte besöket hos tandläkaren så lång tid hinner vi kanske både och. 
 
Idag känns det verkligen som höst här hos oss. Lite små ruggigt och en aningens kyligt ute. Jag blev tvungen att backa ett år tillbaka i arkivet för att se vad vi hade för oss då. Rätt skoj med bloggen ändå. Tänk vad lätt man skulle glömma annars. Men så här såg det ut just idag för exakt ett år sedan....
 
En liten liten tröttis som är nerbäddad i vagnen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback