Service och lite nytt!

Tisdag blev också lite av en flänga-runt-dag innan det var klart. Lämnade in buggan på service i morse och när den var lämnad sprang vi in i varenda skoaffär i Stinsen för att hitta skor. Och nej, Philip hade på sig sina nya fina promenadskor och så får det förbli ett tag. Varmare skor får vänta lite till tror jag visst. Istället behöver mamman något att ha på fötterna förutom sneakers och träningsskor. Så vår jakt idag blev ett par sköna, låga, fina och promenadvänliga skor. Tillslut så fann jag dessa....
 
Fina och sköna skor = nöjd mamma!
 
 
Lite senare när vi åter är på språng igen för att hämta hem buggan så stannade vi till på mio. En rabatt check lockade till det besöket. Jag som spanat efter tallrikar att variera med ibland då våra vita ibland känns lite "trist" blev glad när jag hittade dessa och eftersom checken var "handla för 400:- och få 200:- rabatt" så kändes det lite som givet att köpa tallrikar just idag.
 
 
E jobbade över även idag så när pappan äntligen kom hem blev han snabbt favorit. Så nu sitter grabbarna i badet ich jag hör dem ropa efter handduk nu. Så bäst att lämna "egentiden" för den här gången. 
 
 
Jag ska även ta och hoppa i träningskläderna. 55 min bodypump är bokat klockan 20.00. Så *pepp pepp* nu kör vi sista rycket för dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback