Öppna förskolan

Vi har hängt på öppna förskolan hela förmiddagen fram till lunch. Fick sällskap av Linda & William också, supertrevligt! Vi har inte setts på hela sommaren så det är då man inser att våra små troll växer och tiden tickar framåt. Philip somnade som en stock på vägen hem i vagnen och sussar fortfarande.Mycket skönt tycker mamman som har ätit rester till lunch i lugn och ro. 
 
 
Surplar på en kopp kaffe nu, läser lite bloggar och håller en tumme för mitt bud på tradera. Hade varit toppen om jag kunde få buda hem en fin vinteroverall till Philip. Vilket dock inte tycks vara det enklaste. Fast å andra sidan så kom det ett sms idag om POP erbjuder 20% på en valfri vara just idag och några dagar framåt. 
 
Just idag känns vinter rätt långt borta. Klädde på oss alldeles för mycket kläder i morse när vi gick till öppna. På vägen hem blev det värmelsag deluxe! Knepigt, ena dag endast ynka grader och andra dagen soligt och rätt varmt. Nähä, hur vore det och använda denna dyrbara stund till något vettigt innan det är full fart igen. Plocka ur diskamaskinen, dra ett varv med dammsugaren eller klättra upp på vinden och leta reda på den urväxta vinteroverallen som ska säljas. Sätta fart är det rätta ordet! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback