15 Månader

Idag fyller vår lilla kille 15 månader. Galet! Tiden går helt overkligt snabbt fram. Bara nu under sommaren så har det skett MASSOR i utvecklingen. Varje ynka litet framsteg är fantastiskt roligt att få se och vara med om. Det är en häfftig upplevelse att bli förälder.
 
15 månader gammal (12,5 månader korr.) så är Philip en kille full av energi och är en frisk fläkt som sällan låter tillvaron vara trist. Han är fortfarande en väldigt liten och nätt liten kille som är lika smidig som han är lätt. Han kryper fortfarande i rasande fart även om det är en tidsfråga när han går för fullt helt själv. Så här på 15 månaders dagen så går han 5-6 stapplande steg helt själv. Han är väl medveten om omgivningen och förstår mycket väl vad mamma och pappa menar när man ber honom att "hämta bollen", "svara i telefonen", "peka på lampan". Han säger mamma och pappa och pekar "däää" till allt annat intressant. Musik och dans är en roligt grej tycker Philip som har kommit på att man kan ta dosan till stereon och använda den till att starta musiken. 
 
Philip gillar läget i det mesta och är nästan alltid glad så länge ingenting går emot honom, då visar han en egen vilja gjord av stål. Maten som så länge varit petig är mycket mycket bättre även om det fortfarande är en aning petigt. Philip har aldrig varit något matvrak och kommer säkerligen inte bli det närmsta tiden heller, så det är nog bara att gilla läget. 
 
 
Det är så overkligt att vår lilla kille om dryga månaden ska börja förskolan. Så liten men ändå så stor! Jag hoppas och tror att det kommer kännas bra den dagen det är dags. Jag hoppas att han är redo och kommer trivas. Vilket jag är näst intill övertygad om innerst inne. Men visst gnager det i hjärtat och speciellt allt som rör maten. Jag hoppas att det ger sig själv och att mat inte kommer vara något bekymmer då. 
 
 
Imorgon väntar en speciell dag för oss då då det är dags för återbesök på neo. Sist vi var där var i oktober och nästan ett år har hunnit gå sedan dess. Imorgon ska vi tillbaka för att träffa läkaren som var ansvarig över Philip under hans tid på sjukhuset. Spännande och roligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback