Sista måndagen i September

Ännu en ny vecka är här! Veckorna bara springer i väg. Ska det verkligen gå så här FORT när man är mammaledig!? Jag som varit lite oroad över hur jag ska klara av att gå hemma hela dagarna. Än så länge går det verkligen TOPPEN! Att jag nu under morgonen också insåg att September månad snart är slut gjorde också så att känslan av att tiden går för fort infann sig. Vad hände med September egentligen?
Jag förstår att jag inte kan stoppa tiden så jag antar att det gäller att ta vara på stunden och njuta av varje minut. I morse var en sådan stund. Nästan varje morgon så brukar jag och Philip starta dagen med mys i soffan framför nyhetsmorgon. Mamman dricker kaffe och Philip skrattar/pratar högt och ljudligt. Imorse så låg lilleman nöjt i sängen och tittade på sina dinglande saker och mamman tänkte att det kanske var bäst att passa på att göra sig i ordning för dagen, bädda sängen m.m. Men så kom tanken att "Näee, Varför ska min son ligga och titta på träfigurerna ovanför sitt huvud medan jag grejar och dessutom under tiden på dygnet som han är som allra mysigast, piggast och gladast". Så vi gjorde som vi oftast gör, smög ner i pyjamas, myste i soffan, drack kaffe och skrattade tillsammans.
Nu har mamman fått i sig frukost medan lilleman tar sig en liten förmiddagsnap. Vi är redo att kicka igång veckans första dag och Septembers sista måndag. Idag står det babymassage på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback