Godmorgon Lördag

Vi startar denna lördagsmorgon i sängen med sovmorgon och sedan mysstund med glad liten kille som (precis som alla andra dagar) kommit över till vår säng under morgonen. E får dock hålla sig på lite avstånd eftersom han känner sig risig. Hoppas verkligen inte att det är något som tänker bryta ut ordentligt.
Igår kom bästa tjejerna Sophie och Yejka hit på besök. Så jag och Philip hade fullt upp med att umgås med våra tjejer igår. Philip charmade och "tant Yejka" tror jag smälte totalt!! Så igår eftermiddag besökte vi Sollentuna centrum. Lite shopping, fika och mys! När vi kom så hade Philips farfar anlänt med tåget ifrån Arvika. Så vi åt tacos allihop tillsammans innan tjejerna åkte till hotellet för att få några timmars sömn. Idag kommer nästa gäng ifrån Arvika. Philips kusiner och E:s bror med familj kommer på besök. Vet inte hur mycket vi hinner umgås med dem eftersom hela ligan utom jag och Philip ska gå på globen ikväll och se på NHL hockey. Men vi tycker att det är mysigt att dem kommer hit och vi hoppas på att få umgås lite alla tillsammans! Det blir en roligt helg med andra ord!
Just det, i morse när klockan slog 7.00 så var jag beredd med datorn för att kunna hoppa in på campadre:s sida. Lundmyr of sweden har kampanj där idag och det brukar vara populärt. Så det gäller att hänga med! Själv klickade jag hemma dessa två fina ting.
En handduk för 120 kr (239 kr) och finfina badbyxor samt hink och spade för 100 kr (278 kr). Jag tycker jag fyndade finfina saker till lilleman.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback