Utveckling just nu

Vad är det som händer just nu när man är 6 månader gammal men är född 11 veckor för tidigt? MASSOR! Varje dag sker det nya saker i den lilla herrns utveckling. Varje dag har man något nytt och spännande att vänta sig. Kanske inte i allas ögon men för mammans och pappans. Ibland tror jag lilla herrn blir förvånad själv av allt som händer. Det är fortfarande mamma-maten som är det absolut bästa enligt Philip och det kör han stenhårt på. Att det finns valmöjligheter har han däremot kommit på. Att ligga ner är inte alltid så kul som det varit eftersom man då inget ser. Det är så mycket roligare tycker Philip om man får sitta/stå upp. Babysittern brukar fungera väldigt bra och den gillar vår lilla gosse. Men även där har han kommit på att man kan om man vill få komma lite närmare om man får sitta i t ex. mammas eller pappas knä. Att ligga rätt upp å ner på rygg är inte heller alltid så roligt längre. Varför ligga på rygg när man kan ligga på mage?? Att ligga på mage blir roligare å roligare för varje dag. Detta hänger naturligtvis ihop med att vår lilla kille blir starkare å starkare i nacke/rygg.
När det gäller att greppa saker så har lilla herrna fattat galoppen. Självklart ska man ta saker och sedan föra det till munnen. Ibland blir det bara lite kommunikationssvårigheter mellan hjärna och hand. Hjärnan säger ett håll och handen ett annat. Då visar vår annars så snälla gosse lite temperament och blir ursinnig. Ljud är något som ändras varje dag hela tiden. Som han snackar denna gosse. Det är högt och ljudligt och det är nya "ord" varje dag. Ibland till och med långa meningar;-)
Här är herrn i full fokus och i allra djupaste koncentration över HUR han ska komma åt brödpåsen som ligger på bordet. Den är färgglad, prasslig å fin. Skulle hemskt gärna vilja ha tag i den och smaka på den!
L.Y.C.K.A!!!
Ungefär så här ser det ut just nu hos oss. Jag och E glädjer oss över varje dag som kommer och vi lär oss hela tiden nya saker tillsammans med Philip. Livet är fantastiskt, helt magiskt <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback