Kompisar

Idag stod det ju "prematurmammaträff" på schemat. Eller träff med våra fina vänner rättare sagt. För det är så det har blivit. Vi började på sjukhuset tillsammans, med samma känslor och vi befann oss på samma resa. Vi har suttit i samma sal med våra söner, delat föräldrakök och vistas på sjukhuset ungefär lika lång tid. Våra söner startade sina liv utanför magen lika tidigt. Efter vi skrevs ut från sjukhuset så har vi med jämna mellan rum träffats och hållit kontakten. Verkligen jättekul! Det är så roligt att dels dela minnen och att ha någon att prata med som varit i samma situation som en själv. Sedan är det så skoj att se dessa små grabbar växa. Ska bli hur kul som helst att se dessa grabbar växa upp och förhoppningsvis så kommer dom blir härliga kompisar! Tyvärr saknade vi Helén och Elliot som inte kunde komma idag. Men Vi fick en härlig dag tillsammans med Päivi och Anton. Jag hade gjort grönsakspaj till lunch och bakat en kladdkaka till kaffet. Så det åts lunch, fikades och surrades. Vi hann till och med en promenad på nästan en timme. HÄRLIGT!
Tyvärr så var det inte riktigt Philips dag då han inte alls var sig lik. Jätteledsen och ingenting hjälpte..... Vet inte om det var lunchvilan som blev förskuten och tröttheten tog totalt över hand. För tillslut somnade han i vagnen. Så lite tråkigt att det inte var en glad liten kille här hemma idag som ville busa med sin kompis. Nu sover han fortfarande ute i vagnen och det är nog välbehövligt.
Det är så mörkt i vagnen att han knappt syns.... Men han ligger där i, nerbäddad och sussar sött. Det är dessutom så grått/dimmigt ute. Även att det blir mörkt så tidigt nu, redan klockan 16 är det mörkt. Usch, det är nog det värsta med den här årstiden. Som tur är brukar det kännas lite lättare när snön faller.
Hoppas att det är en glad liten kille som jag får plocka upp ur vagnen sedan när han vaknar. Pappan ska åka och träna hockey när han kommer hem från jobbet så idag är det mamma-Philip mys hela eftermiddagen och kvällen <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback