Alla helgons helg

Helgen har varit minst sagt trevlig och mysig. Helgen tjuvstartade en aning redan i torsdags här på hyacintgränd i samband av att mormor & mormor anlände på eftermiddagen och direkt tog över som barnvakt. Jag och E lämnade vår guldklimp för allra första gången sedan vi kommit hem från sjukhuset och gav oss iväg på Roxette konsert tillsammans med våra vänner Linda & Farzad. En minst sagt trevlig kväll hade vi och det bästa av allt var att det kändes helt OK att lämna vårt lilla pyre en kväll. Han var i trygga händer hemma med mormor och morfar och första barnpassningen gick galant även om lilla hjärtat var en aning ledsen på kvällen.

På fredagen kickade helgen igång ordentligt. Då blev det en tur in till gamla stan, strosade runt på dom gamla gatorna, kollade in i mysiga butiker, fikade på mysigt fik. Hemma lagades sedan en sjukt god middag som mamma och pappa stod för och sedan blev det "klassiskt" fredagsmys med idol, tända ljus, mys i soffan....
Kan tillägga att jag och E blivit fruktansvärt bortskämda denna helg. Man kan ju tro att man ska vara en aning trött efter att ha haft folk här ännu en helg. Men inte då! Snarare tvärt om... Bortskämda har vi blivit eller servade rättare sagt. Vi har blivit servade med god mat hela helgen. Det är lyx att få sätta sig en helg helg vid dukat bord och bli servad god mat en hel helg;-)
Lördagen startade rätt lugnt innan det blev en tur in till stan och kvällen spenderades på en fantastisk restaurang med underbart god mat. Vår lilla prins var självklart med och skötte sig exemplariskt hela kvällen! Tänk att vi haft lyckan att få en sådan underbart snäll liten son <3
Innan man vet ordet av det så är söndagen redan här och lilleman bjöd oss på sovmorgon ända fram till 9.30!!! När lilla familjen klev upp så hade mormor & morfar redan varit ute på långpromenad med "Bullen". Det blev en myssöndag inomhus . Kollade diverse missade program, myste i soffan och mormor & morfar passade på att tanka "Philip-kontot" innan det blev dags att styra hem mot Sundsvall igen. Men innan dem gav sig iväg så bjöds det på smarrig lunch. Lax, pressad potatis och romsås. Efterrätt glass med varma hjortron. Mums! Så kom till punkten vi alla avskyr... att säga Hejdå. Alltid lika jobbigt! Det blev så tomt här hemma så jag bäddade ner Philip i vagnen och tog en skön promenad medan E hoppade i "elektrikeroverallen" och donade på här hemma.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack! Vi har också haft en jätteskön helg. Nästan som att bo på hotell, med tv på rummet, renbäddat, sovmorgon mm. Vi ses snart igen, kram!!

2011-11-06 @ 22:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback