Vi närmar oss 1 kg

I dag tror jag att det är lördag, strunt samma! Vilken dag det är har mindre betydelse. Vi har slutat bry oss om det är mån, tors eller söndag. Det som betyder något i mamma- och pappahjärtat är att lilla Philip har ökat i vikt idag med. Denna gång så pass att hans födelsevikt nu är passerad! Lilla hjärtat väger idag 968g. Detta värmer såklart i våra hjärtan<3<3  Ett annat stor händelse här idag är att premiärbadet här i livet är avklarat! OM han tyckte det var skönt?? Han fullkomligt NJÖT av att få komma ner i det härliga badet.

Tänk att så små ting (kan tyckas) kan betyda så oerhört mycket och fullkomligt rädda ens dag totalt;-)





Att först få bada och sedan värma sig bland handdukar innan mammas famn väntade var livet tyckte lilla Philip! Älskade lilla mini pyre, som mamma och pappa ÄLSKAR dig!!! <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Sara H

Vad härligt att han går upp i vikt :) O han ser verkligen ut att mysa där i badet, o sedan få mysa med mamma o pappa slår ju allt :) Fint namn han har fått eran lilla prins. Ha det bra o sköt om er!!!

Postat av: Morfar

Vilken bild...så liten, men så stark.

Tårarna rinner på mig, så "Bullen" sitter och undrar vad som är fel. Det är 6 dagar sedan vi var hoss er och vi reste hem med bilden av Philip med slangar och all tänkbar utrustning kopplad till sig. "Philip i badet" värmer verkligen mitt hjärta.

Sköt om er alla tre// mäkta stolt över er..

2011-05-14 @ 20:46:10
Postat av: Linda

Va härligt att få se lite mer av lilla Philip! Ni är grymt duktiga!

2011-05-14 @ 22:09:02
URL: http://lindasigge.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hua lillprinsen så söt. Kan tänka mig att Morfar är stolt! ;) kram från Indalsmaffian

2011-05-16 @ 09:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback