En vecka, 7 dagar

En vecka har det nu gått sedan vår älskade lilla mini prins kom ut till stora världen. Han är idag 7 dagar gammal och väger 870 g, 35,5 cm lång. <3<3<3<3<3 En vecka likt en berg- och dalbana har det varit. Förmodligen kommer vi åka denna karusell ett tag till. Vi har under veckan som gått levt i vår lilla bubbla och lär nog leva i den ett tag till. Hade tänkt sätta mig ner och försöka sammanfatta det som skett och hur lilla Philip kom till världen. Detta känns för stort och alldeles för jobbigt att göra just nu, så det får vänta ett tag till. Tids nog kommer kraft nog att kunna göra det och då i både text och bild.

Just nu tänkte jag bara göra en notis om att lilla hjärtat fyller 7 dagar och att vi alla tre mår bra. Lilla pyret är en stark kille och föräldrarna är mäkta stolta!! <3<3 Vi har sedan Philips födelse tillbringat vår tid på Huddinge sjukhus neontalavdelning. Igår fick vi flytta till Danderyds neontalavdelning. Så här på Danderyd bor vi nu hela lilla familjen. Lilla hjärtats första biltur här ute i stora världen blev i en ambulans. Han tyckte nog det var lite spännande för han klarade sin livs första bilresa galant;-)

I skrivande stund så sitter mamman själv inne på rummet medan pappan är i Philips sal och myser med honom. Hjärtat skriker efter mina fina killar så jag tänkte inte skriva mer än så. Skall gå och pussa på mina hjärtan <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback