Bebisrummet

Projekt bebisrum är nu påbörjat. I fredags beställde jag gardiner, kuddar, lampa och sängkläder till bebis blivande rum. I dag kom sms avi om att ett paket fanns att hämta ut. Snabba puckar! Så jag hämtade ut paketet och E har börjat måla. Så äntligen har vi kickat igång detta lilla roliga projekt;-) Eller vi, rättare sagt E som kickat igång det hela. Jag pekar, klickat hem saker och har tankar kring det hela medan E håller med och jobbar;-)

Roligt är det i alla fall och jag tror och hoppas det kommer blir jättefint!

I eftermiddag hade jag kontroll hos BM igen med tanke på det höga blodtrycket som visade sig i torsdags. Så efter en helg med ordentlig vila, lugn och ro så var blodtrycket fortfarande högt och protein i urinet visade sig. Så imorgon har vi fått en tid på specialistmödravården på Danderyds sjukhus för ytterliggare kontroller och provtagningar för att kolla så att lilla <3:at har det bra i magen. Känns jätteskönt att man är väldigt noggran med kontroller och provtagningar. Även om jag avskyr att inte riktigt ha 100% kontroll och veta exakt vad som händer och sker. Gillar inte att inte veta/känna av om kroppen inte fungerar som den ska göra. Viktigast är att lilla <3:at mår bra och det hoppas jag att h*n gör!


Ikväll är ordningen åter i tv tablån och mitt favoritprogram "en unge i minuten" är tillbaka. Så ikväll blir det med andra ord tv kväll för hela slanten;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback