Hemsjukvård!?

Idag har hemsjukvården informerat oss om vad som händer och sker under tiden som Philip fortfarande är inskriven på sjukhus men kan få bo hemma hos oss. Hemsjukvården kommer då hem till oss 2-3 gånger i veckan för kontroller under en tid. Den här informationen bör alltså tyda på att vi snart är på väg hem. För bra för att vara sant! Läkarna börjar planera för hemgång eventuellt slutet på denna vecka. Vi vågar inte hoppas på allt för mycket och har fortfarande lite svårt att se/planera för flera dagar frammåt. Vi lever fortfarande i "en dag i taget".

Förutom att vi är spyless på detta rum och att vi längtar hem så trivs vi rätt bra här. Här finns allt! Fantastisk personal som är proffs på sådana här små barn. Det bästa är att dessa underbara människor finns endast ett knapptryck bort. Vi lever i en liten bubbla och har nästan glömt att tiden tickar på och att det finns ett liv utanför dessa väggar. Konsigt nog så lever världen vidare trots att vi har stoppat tiden här inne. Ganska så skönt att inte behöva fundera kring något annat än på oss själva och Philip. Vi är med honom exakt 24 timmar/dygnet. Vi får allt serverat och jag har nog glömt bort hur man lagar middagar.

Philip växer så att det knakar och idag har vi testat att ta bort hans sond som han har i näsan. Under gårdagen åt han endast två sondmatade mål. Resten ammade han helt själv. Så nu får vi se hur detta går. Kan gå vägen och det kan lika gärna bli så att sonden får komma tillbaka och finnas som ett kompliment. Philip verkar tycka att det är rätt så skönt att slippa ha något i näsan. Mamman tycker att det är skönt att lilleman inte längre kan förstöra genom att dra ut sonden.





Kommentarer
Postat av: Linda Schneider

Åh va fina ni är vännen =)

Och nu när vi har varit o hälsat på för ett tag sen, kan nog jag också se att Philip har växt =)

Hoppas allt rullar på så ni får komma hem snart <3

Kramar

2011-06-16 @ 08:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback