Dagsflytt

Idag har vi tagit ännu ett steg vidare. Steget som togs idag var nog ett bland dem större! För första gången sedan Philip kom till oss så får vi mysa alla TRE tillsammans. Bara vi, lilla familjen i ett och samma rum. Vilken lycka <3 Naturligtvis med två sköterskor som stöttar oss bakom ryggen och finns utanför vårt rum. Dem har full kontroll på övervaket som vi nu inte längre kan se. Lite läskigt är det samtidigt som det är väldigt skönt att slippa kontrollera sin bebis via en dataskärm. Nu får vi lov att se på honom istället och tyda hans signaler. Vi förlitar oss på sköterskorna där ute på kontoret, dom har full kontroll på oss;-)

Klockan 7 imorse togs cpap:en bort och sedan dess har lilleman varit utan. I natt ska han även få lov att vara utan den för första gången nattetid på väldigt länge. Philip ska därför få sova inne i salen hos sköterskorna så att dom kan ha 100% kontroll under natten. Det känns skönt, för då kan jag och E sova med lugn och ro. Just nu ligger pappan och sonen i sängen och myser samtidigt som vi ger kvällens sista måltid innan det bär iväg mot salen. Vilken dag det har varit och vad fantastiskt skönt att få vara tillsammans alla tre! Lycka <3<3<3





Kommentarer
Postat av: Anna

Hej, jag halkade in på din blogg för ett tag sedan och kollar in på den ibland, nu mer ofta. Jag tycker att ni är helt otroligt starka och kämpar på så otroligt bra. Störst av allt är kärleken och har man den kan man övervinna/överleva allt, det bevisar ni verkligen! Han är verkligen bedårande Philip också, vilken kämpe!

Postat av: Emmelie

Tack snälla!;-)

2011-06-09 @ 10:04:21
URL: http://emmeliem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback