Uppdatering

Så har ännu en helg passerat förbi oss. Denna helg väntade vi besök från familjen Örnberg. Philips kusiner och deras föräldrar anlände här under lördagen och stannade till idag. Förutom Philips första möte med sina kusiner, farbror och "faster" så har det blivit en del bad, grillning, promenad för dom stora och inlines för dom små. Den stora familjen Örnberg åkte i söndags in till stan för att "göra Stockholm". Lilla familjen stannade hemma och tog emot nästa besök som var en snabbvisit av Kicki, Micke, Linda och William.
Imorse packade våra gäster ihop och styrde hem mot Värmland igen. En rolig och mycket trevlig helg är slut och tiden har precis som vanligt gått på tok för snabbt. Vi i lilla familjen tog en promenad ner till badet tillsammans med Farzad, Linda och Meja för lite bad. Resten av denna måndag så har vi i lilla familjen ägnat all tid åt varandra och åt att slappa i soffan. Ladda batterierna och städa undan och i ordning inför morgondagen då ännu ett besök väntas från Värmland. Då är det Philips farmor som kommer på besök. Hon har precis som farfar, mormor och morfar träffat Philip tidigare men inte sedan han kommit hem och blivit en stor kille;-)
Förutom att vi väntar besök i morgon så kommer också BVC på hembesök för vägning av lilleman. Så ser morgondagen ut för oss här hemma. Har på känn att även denna vecka kommer att gå i full fart och fläkt;-)
Jag försöker komma ihåg kameran mellan varven och några bilder har allt fångats på bild.
En stolt farbror som håller i sitt brorsbarn för allra första gången.
En liten uppdatering från oss. Nu gnyr den lilla killen bredvid mig så jag sätter punkt här och ska nu ägna dagens vakna tid med mina killar <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback