Barnvagn beställd!

Nu har vi nog tagit det största steget så här långt i väntan på bebis. Val och beställning ut av barnvagn! Efter att ha frågat vänner med barnvagnserfarenhet, läst på familjeliv, googlat och läst om varenda barnvagnsmärke som finns så lyckades vi tillslut fatta ett beslut. Jag har nu lärt mig att det här med barnvagnar är en DJUNGEL! Alla säger och tycker olika. Utifrån vilken vagn som personer har haft så rekomenderar dem vagn. Så för två oerfarna barnvagnsspekulanter kan man inte bli annat än yr i bollen. Vi har som alla rekomenderar utgått ifrån våra behov och tillslut fastnat för ett barnvagnsmärke. När sedan valet av märke var gjort så dök nästa BIG problem upp. Färgvalet på vagen. Har vel aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så svårt att välja färg på en barnvagn. Nu heter ju vår barnvagn "cameleon". Precis som namnet så går det verkligen mixa och matcha hur du vill.

Men efter veckor av funderande så åkte vi i eftermiddag till Big Baby i Häggvik för att titta närmare på det här med beställning. Innan det var klart så klev vi ut från butiken med en kundorderbekräftelse i handen. Vagnen som vi beställt är en Bugaboo Cameleon Denim 107 limited edition.




När vi ändå var i farten så kändes det lika bra att beställa babyskydd till bilen. Vi fick veta att två märken passar till vår vagns chassi. Så genast där blev valet mycket lättare. Akta graco eller maxi cosi. Vi bestämde oss efter en stunds funderande, klämande och kännande efter att välja maxi cosi med tillhörande bas.



Så här ser den ut fast i helsvart tyg. Och till själva stolen så köpte vi även med en bas som gör att man bara behöver klicka fast stolen i bilen.



Det största och det roligaste köpet är nu kanske avklarat. Men framförallt det SVÅRASTE! Det roliga med hela denna beställning är att vi gillade vagnen och babyskyddet exakt lika mycket både jag och E;-) Åh, nu längtar man bara ännu mer till sommaren så att man får hämta hem vagnen och provköra den i några veckor innan lilla pyret kommer;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback